TOIMITUSEHDOT / SHIPPING INFO

 

Seuraava oransilla korostettu tekstiosa koskee ainoastaan Suomen rajojen ulkopuolelle tehtyjä tilauksia.

 

May I have your attention just for a moment please before trying to order;

 WE DO NOT SHIP ABROAD.

We are very sorry that we can't provide shipping to other countries.

There is a very simple explanation: The huge shipping- and returning fees.

All our delivery fees have been calculated to cover shipping inside Finland only.

So any orders made with a foreign country address, we sadly have to cancel them.

Again, We are very sorry about this!

 

 

Toimituskulut

Toimitusaika

Toimitustavat

Maksutavat
Hinnat

Yksityisyyden suoja


6/2014 voimaan astuneen lain nojalla asiakas on velvoitettu ilmoittamaan tilauksen peruuttamisesta/palauttamisesta, pelkkä lähetyksen noutamatta jättäminen ei riitä tilauksen peruuttamiseen. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asikkaan on ilmoitettava meille päätöksestänne yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi meilitse, puhelimitse, kirjeitse). Noutamatta jätettyjä toimituksia ei siis hyvitetä, mikäli asiakas ei ota meihin yhteyttä ensin. Palautuksissa riittää, että asiakas täyttää huolellisesti tilauksen mukana tulleen palautuslomakkeen ja liittää sen asiakaspalautukseensa tai ilmoittaa siinä pyydetyt tiedot meilitse/puhelimitse/kirjeitse.


TOIMITUSKULUT

- Yli 100 euron tilaukset ilman postikuluja! (ei koske laskutuslisää)
 
- Alle 100€ tilauksissa postikulut ovat aina 4,90€ (sisältää toimitus- ja käsittelykulut)

- Laskulla tilattaessa Klarnan laskutuslisä on 3,95€ / kk


TOIMITUSAIKA

Normaali toimitusaika on 4-14vrk. Poikkeuksena tilaustuotteet, joiden kohdalla on ilmoitettu pidemmästä toimitusajasta (New Rock, Jawbreaker, Bedroom Stories, Voodoo Vixen, Darkside ja Killstar). Tilatessasi tilaustuotteita Klarnan laskulla tai osamaksulla, aktivoidaan lasku tavalliseen tapaan vasta kun tuotteet on lähetetty sinulle. 

Mikäli tilaamasi tuote on loppunut tai toimitus kestää tavallista pidempään, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Ilmoituksen saatuasi voit muuttaa tilaustasi tai perua sen, jolloin palautamme rahat pankkitilillesi. Puhelinnumeron lisääminen asiakastietoihin nopeuttaa yhteydenottoa. Muistathan ilmoittaa tilinumerosi!
 
TOIMITUSTAVAT

- Postipaketti
Posti säilyttää pakettia kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetys palautuu lähettäjälle. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan vain kerran. Jos olet estynyt noutamaan paketin, ilmoita postille kieltäytyväsi paketin noutamisesta. Jos tilaaja jättää kahdesti paketin noutamatta ilmoittamatta siitä postiin tai asiakaspalveluumme, emme toimita enää jatkossa tilauksia kyseiselle asiakkaalle. 

- Maksikirje
 Alle 500 gramman tilaukset toimitetaan maksikirjeenä. Posti tuo sinulle noutolipukkeen, jolla lähetys noudetaan lähimmästä Postin noutopisteestä. Esim. hiusvärit 1-4 kpl.

- Kirje
Todella pienet tilaukset (hihamerkit, korut, niitit, sukkahousut, sukat) lähetetään tavallisena 2.luokan kirjeenä.

- UPS-paketti
New Rock-kengät toimittaa UPS suoraan asiakkaan ovelle (poikkeuksena varastontyhjennys-kategorian tuotteet, jotka lähetetään tavallisena postipakettina).

 
MAKSUTAVAT
Klarnan lasku ja osamaksu.

Maksuaika on 14 päivää. Luottotiedot tarkistetaan ennen luoton myöntämistä ja toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen. 
Tilaajan on oltava vähintään 18-vuotias.Laskulla maksettaessa, perimme laskutuslisän 3,95 € . Jos sinulla on kysymyksiä laskustasi, katso www.klarna.com.

 
Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä sinulle tilin automaattisesti.
Voit lyhentää tiliä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (kuitenkin vähintään joko 8,95€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi) tai kaupan kassalla tarjotuissa kiinteämmissä maksuaikatauluissa (3-36 kk).
Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.
Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.


- Ennakkomaksu tilisiirrolla
 Saat maksutiedot sähköpostitse tehtyäsi tilauksen. Pidämme tilausta varattuna 5 arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on yhä suorittamatta. 
Maksusuoritukset osoitetaan tilille Ålandsbanken FI77 6601 0001 0516 06 Batz Oy, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. BIC/SWIFT: AABAFI22 .


HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Batz Oy pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutoksiin eikä vastaa mahdollisista virheistä tuotetiedoissa.

YKSITYISYYDEN SUOJA

Emme luovuta mitään tietoja kolmansille osapuolille. Mikäli saat meiltä mainospostia jota et enää halua tai haluat poistaa kaikki tiedot rekisteristämme, ota yhteyttä webshop(at)backstreet.fi.